Locaties

Site Dendermonde (Scrollen voor site Gent)

Het terrein voor het terugkommoment in Dendermonde is gelegen aan de Mechelsesteenweg 167 9200 Dendermonde (Terrein Traffix), aan de Burger King.
Als je met de auto komt en de GPS gebruikt: Stel die in op ‘Burger King Dendermonde’.
Je kan ook met de trein komen en aan het station gebruik maken van een Blue Bike om over en weer te rijden naar onze locatie (€ 1,50 voor 24u en 9 minuten fietsen).
Het gesprekslokaal in Dendermonde is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. (In Gent wel, zie hieronder).

Gelieve niet op de openbare weg te parkeren maar het terrein via de oprit van Burger King op te rijden.
Volg de aanwijzingen van de borden. De parkeerplaatsen zijn in de overdekte hal.

Contact:

Site Gent

Het terrein en het gesprekslokaal voor het terugkommoment in Gent zijn gelegen op de site van Flanders Expo en zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. (Het adres van de ganse site is Maaltekouter 1, 9051 Gent. Ons terrein en de oefenzone situeert zich naast de tramhalte, aanpalend aan de straat Bovenhove)

Deze locatie is heel makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer dus dat is de meest aangewezen manier om naar het terugkommoment te komen: Vlot en milieuvriendelijk.
Je neemt tram 1 richting Flanders Expo van aan het Gentse Sint-Pietersstation. De tram stopt aan ons terrein. Axiana toont jou de weg in dit filmpje.
Treinen en trams hebben ook wel eens vertraging. Vertrek dus op tijd!

Met de fiets heb je twee mogelijkheden:

  • Via de Kortrijksesteenweg, je volgt de tramsporen.
  • Via de R4, volg de Raymonde De Larochelaan richting Hélène Dutrieuxlaan. Eens daar aangekomen neem je de fietsbrug over Bovenhove.

Zie ook de online fietsrouteplanner.

Met de auto is Flanders Expo Gent enkel bereikbaar via de Loop. Van op de autosnelweg volg je de pijlen ‘Expo’ en eens je op de Loop bent blijf je de Loop volgen richting IKEA.
Net voor de de plaats waar de tramsporen de rijbaan kruisen zie je afrit 2. Er zal ook een LED-bord staan als je zo kan oprijden.

Af en toe is deze parking afgesloten. In dat geval rijd je wel tot aan Ikea maar niet de parking op maar langs het Ikea-gebouw.
Je volgt dan ‘Logistics’ tot aan parking A3.
Als je meer dan een keer de Loop rond rijdt ben je niet de eerste persoon die dit meemaakt. 😉

Vertrek dus op tijd!

Contact:

Terugkommoment Gent