Locatie

Site Dendermonde

Het terrein voor het terugkommoment in Dendermonde is gelegen aan de Mechelsesteenweg 167 9200 Dendermonde (Terrein Traffix).
Als je met de auto komt parkeer je langs de Mechelsesteenweg.
Je kan ook de trein nemen naar Dendermonde en daar gebruik maken van een Blue Bike om over en weer te rijden naar het terrein (€ 1,15 voor 24u en 9 minuten fietsen).

Site Gent

Het terrein en het gesprekslokaal voor het terugkommoment in Gent zijn gelegen op de site van Flanders Expo (Maaltekouter 1 9051 Gent).

Dit terrein is heel makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer dus dat is de meest aangewezen manier om naar het terugkommoment te komen: Vlot en milieuvriendelijk.
Je neemt tram 1 richting Flanders Expo van aan het Gentse Sint-Pietersstation. De tram stopt aan ons terrein. Axiana toont jou de weg in dit filmpje.
Treinen en trams hebben ook wel eens vertraging. Vertrek dus op tijd!

Met de auto is Flanders Expo Gent enkel bereikbaar via de Loop. Van op de autosnelweg volg je de pijlen ‘Expo’ en eens je op de Loop bent blijf je de Loop volgen tot je ‘Logistics‘ kan volgen.
Je rijdt dus niet op de parking van Ikea maar langs het Ikea-gebouw, je volgt ‘Logistics’ tot aan parking A3. Onze vlaggen staan aan de ingang van de parking.
Als je meer dan een keer de Loop rond rijdt ben je niet de eerste persoon die dit meemaakt. 😉
Vertrek dus op tijd!
Chantal toont jou in dit filmpje de route vanaf de R4.
Chantal toont jou in dit filmpje de route vanaf de E40.
Bekijk deze filmpjes vooraf. Niet tijdens het rijden!

Terugkommoment Gent